Přírodní spalovače tuků. Jsou efektivní?

Přírodní spalovače tuků. Jsou efektivní?

Pokud jste se rozhodli skoncovat s kily navíc, potřebujete od základů změnit svou životosprávu. Přírodní spalovače tuků jsou skvělým doplňkem k nízkosacharidové stravě - pročistí tělo a zrychlí metabolismus.




Nicméně, nečekejte od nich zázraky, ručička na váze nepůjde níže, dokud ke stravě nepřidáte cvičení. Sami o sobě vás však nadbytečných tukových polštářků nezbaví. Citrón, mátu nebo zázvor můžete zařadit do jídelníčku bez ohledu na to, zda hubnete nebo ne. Jejich benefity pro zdraví jsou různorodé.

Voda

Voda je filtrem odpadních látek, zajišťuje správnou funkci ledvin a zahání hlad. Možná vám to zní jako klišé, které znáte, ale skutečně myslete na to, že hlad je převlečená žízeň. Když nebudete dostatečně pít, sníte více. Vaše denní nadílka by měla být minimálně 2 litry.Nejlepší je vypít sklenici před každým jídlem.

Zelený čaj

Kromě toho, že povzbuzuje a může být alternativou k pití kávy, obsahuje antioxidanty, které pročistí vaše tělo. 

Citróny

Určitě jste již slyšeli o pozitivním vlivu citrónové šťávy na lačný žaludek. Udělejte si návyk, že si hned po probuzení ,,vymačkáte" citrónovou šťávu do velkého poháru. Vitamín C spolu s vitamínem B6, které jsou v citrónech zastoupené, očišťují játra od nadbytečných látek.

Kaštany

Při hubnutí a úpravě stravy je potřeba myslet na dostatek bílkovin, které jsou základem pro budování svalové hmoty. Ořechy jsou chutné, zdravé a plné bílkovin, avšak obsahují více tuků, takže při nadměrné konzumaci z nich můžete přibrat. Arašídy mají na 100 gramů až 600 kalorií, přičemž kaštany pouze kolem 200.

Tato zdravá surovina je i zásobárnou vitamínu C. Dokonce ho má přibližně tolik jako citrón. Kaštany jsou prospěšné pro vaše srdce, játra i klouby. Mají mnoho, mnoho příznivých účinků. Čínská medicína je považuje za vzácný životabudič a odpuzovač špatných energií. V tomto podzimním období máte šanci obohatit svůj jídelníček o čerstvé pečené kaštany.

Čili

Pokud vám chutnají drobné červené chilli papričky, klidně si je dopřejte. Typickou štiplavou chuť zajišťuje látka kapsaicin. Navíc mají minimální množství kalorií.

Podpořte shazování kil přírodními spalovači tuků, které bez problémů najdete v každém obchodě. Jsou to suroviny, které běžně používáte při přípravě jídel a nápojů. Do své stravy je však můžete zařadit i tehdy, když nehubnete. Zdraví vám za to poděkuje.


Vladimír Roško
Product development / Graphic Designer / Marketing management

Som zanietený študent života, zdravého pohybu, zdravého mentálneho nastavenia a motivácie, silových športov, milovník hudobný…