
- Mouka vyrobená z celozrnných ovesných vloček zbavených lepku.
- Bohatá na rozpustnou a nerozpustnou vlákninu.
- Přírodní zdroj vitamínů skupiny B.
- Podporuje chod trávicího traktu.
- Vhodná i pro celiatiky i vegany.
Alternativní názvy: gluten-free oat flour, ovesná mouka.

Informácie o produkte
Bezlepková, ovesná mouka je vyráběna z celozrnných ovesných vloček, které se v procesu výroby zbavují nechtěného lepku. Je vhodná k pečení, do vaření, k zahušťování polévek a omáček, k obalování před smažením, k přípravě palačinek, sušenek a flapjacků.
Díky vysokému obsahu rozpustné i nerozpustné vlákniny a vysokému obsahu vitamínu B je výbornou náhradou klasické mouky pro svůj pozitivní vliv na trávení.
Složení: Bezlepková, celozrnná, ovesná mouka.
Výživové údaje ve 100g: Energie 1393kJ/331kcal, Bílkoviny 13,1g, Sacharidy 53,8g (z toho: cukry 0,7g), Tuky 7,2g (z toho: nasycené mastné kyseliny 1,4g), Sůl 0,01g.
Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Použití: Na vaření, pečení a na přípravu raňajkových kaší.
Minimální trvanlivost do: data uvedeného na svaru.
Distributor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika
