Bulgur | NaMaximum
Bulgur | NaMaximum

Bulgur | NaMaximum

Značka: RawGH!
  • Novinka
Predaj ukončený
Bulgur | NaMaximum

Bulgur | NaMaximum

Značka: RawGH!
Hodnocení:
0 recenzia
  • Novinka
  • Výživná obilnina vyrobená z tvrdé pšenice.
  • Vysoký obsah vlákniny a sacharidů.
  • Přirozeně bohatý na hořčík, mangan, fosfor, a železo.
  •  nízký glykemický index a skvělou chuť.

Alternativní názvy: bulgur, semolina.

99,00 Kč
skladem

Možnosti dopravy

Pri objednávke nad 80 € doprava zadarmo!
  • Kurýr PPL - 79,00 Kč
  • Packeta (Zásilkovna) - 69,00 Kč
  • Česká pošta - 79,00 Kč
+ -
Informácie o produkte

Bulgur je univerzální, mimořádně oblíbenou a velmi výživnou obilovinou vyrobenou z tvrdé pšenice (semolina), která je přirozeně bohatá na bílkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a množství minerálů a stopových prvků jako hořčík, mangan, fosfor, železo a také vitamín A.

Bulgur se hodí ke každému pokrmu jako příloha, ale skvěle se hodí i pro přípravu kaší či studených salátů, případně k zahuštění nebo obohacení polévek.

Příprava: Nejvhodnějším, resp. nejšetrnějším způsobem přípravy je zalít bulgur studenou vodou a počkat, až změkne. Obvykle to netrvá déle než hodinu. Tehdy si zachová nejvíce výživných látek. Jsou však i další postupy. Bulgur se přelije horkou vodou (na jeden díl bulguru je třeba zhruba 3 díly vody) a přikryje poklicí. Po dvaceti minutách je připraven k podávání. Je stvořen pro přípravu rizota nebo jej lze použít k zahuštění polévek. Chutné jsou i sladké či slané kaše, které lze podávat k snídani. Mimořádně oblíbeným způsobem přípravy je i příprava na restované cibulce v pánvi, kdy se jeden šálek bulguru přelije dvěma šálky vody a vaří se na mírném ohni podobně jako rýže po dobu 15 minut.


Složení: Pšeničný bulgur. 

Alergeny: lepek

Výživové údaje ve 100g: Energie 1436kJ/340kcal, Bílkoviny 12g, Sacharidy 63g (z toho: cukry 0,4g), Tuky 1,3g (z toho: nasycené mastné kyseliny 0,2g), Sůl 0,04g. 

Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti. 

Použití: Pro vaření jako příloha k masu nebo přídavek do salátů (vařte ve vroucí vodě 15 minut). 

Minimální trvanlivost do: data uvedeného na svaru. 

Distributor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika

Bulgur | NaMaximum
99,00 Kč
1kg
RawGH!

skladem

99,00 Kč
- +

Produkt zatím nehodnotil nikdo.


Položte otázku

Pole označená hvězdičkou * jsou povinné.

Zatím žádné otázky k produktu.