Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein

Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein

Značka: Natural Nutrition
(99)
Prodej ukončen
O tento produkt se právě zajímá dalších 0 lidí
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein
videorecenze

Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein

Značka: Natural Nutrition
Hodnocení:
99 recenzia

Hydrolyzovaný syrovátkový protein je nejkvalitnější zdroj bílkovin. Je naštěpený a předtrávený na peptidy, čímž zaručuje okamžitou vstřebatelnost, podobně jako u volných aminokyselinách. Vyznačuje se 32% - tním stupněm hydrolýzy, nejvyšším obsahem peptidů, čímž patří k absolutní špičce mezi proteiny. Další výhodou je výborná stravitelnost.


599,00 Kč
(2)
skladem

Možnosti dopravy

Při objednávce nad 2000 Kč doprava zdarma!
  • Kurýr PPL - 79,00 Kč
  • Packeta (Zásilkovna) - 69,00 Kč
  • Česká pošta - 79,00 Kč

Ešte 2000 Kč a získaš dopravu zadarmo!

- +
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein
Informácie o produkte

Hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát se stupněm hydrolýzy 32

Hydrolyzovaný syrovátkový protein je nejkvalitnější zdroj bílkovin. Je naštěpený a předtrávený na peptidy, čímž zaručuje okamžitou vstřebatelnost, podobně jako u volných aminokyselinách. Vyznačuje se 32% - tním stupněm hydrolýzy, nejvyšším obsahem peptidů, čímž patří k absolutní špičce mezi proteiny. Další výhodou je výborná stravitelnost.


Upozornění: DH 32 má dost nahořklou chuť a ne každý ho bez problémů vypije. Pro takových doporučujeme zakoupit ochucenou verzi.


Složení
Natural: hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát DH32 (mléčná bílkovina).

Chocolate: hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát DH32 (mléčná bílkovina), L-glycin, inulin, kakao, aroma, sůl, sladidlo: sukralóza.

Chocolate Cherry: hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát DH32 (mléčná bílkovina), L-glycin, inulin, aroma, kakao, sůl, sladidlo: sukralóza.

Alergeny: laktóza.


Výživové údaje ve 100gNaturalChocolateChocolate Cherry
Energetická hodnota1 730kJ/410kcal1 630kJ/387kcal1 639kJ/389kcal
Bílkoviny76g69g67g
Sacharidy3g9g7g
z toho cukry<0,1g3g3g
z toho vláknina0g5g4g
Tuky8g7g7g
z toho nasycené mastné kyseliny6g5g5g
Sůl0,75g1,13g1,13g


Upozornění: Přípravek není vhodný pro děti, osoby do 15 let, těhotné a kojící ženy. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit. 

Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti. 

Použití a dávkování: Používá se jako doplňkový zdroj bílkovin zejména pro sportovce a je ho nejvhodnější konzumovat hned po tréninku. Běžná jednorázová dávka představuje 30g (ochucená verze 35g). Doporučenou dávku rozmíchejte v přibližně 300ml vody. 

Distributor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika

Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein
499,00 Kč - 1 250,00 Kč
Natural 1kg
Natural Nutrition

dočasne vyprodáno

499,00 Kč
Kdy bude skladem?
Natural 2,5 kg
Natural Nutrition

dočasne vyprodáno

1 250,00 Kč
Kdy bude skladem?
Chocolate 1kg
Natural Nutrition

skladem

599,00 Kč
- +
1kg Chocolate Cherry
Natural Nutrition

skladem

599,00 Kč
- +

Celkové hodnocení produktu:

4.87

Průměr z 99 recenzí od skutečných zákazníků

Priemer z 99 recenzií

5
( 93 hodnocení ) ( 93 )
4
( 4 hodnocení ) ( 4 )
3
( 1 hodnocení ) ( 1 )
2
( 0 ) ( 0 hodnocení )
1
( 2 hodnocení ) ( 2 )
97.0%

Zákazníků doporučuje tento produkt!

Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný syrovátkový protein

Všechna hodnocení (99)

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 22.2.2019
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Chocolate 1kg

Najchutnejší proteín, aký som kedy pil. Kombinácia príjemnej sladkosti s typickou horkosťou hydrolyzátu tvorí dokonalú chuť! Odporúčam aj chocolate aj cherry chocolate príchuť.

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 23.3.2019
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Natural 1kg

Za celú objednávku si zaslúžite maximum hviezdičiek.

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 13.10.2020
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín 1kg Chocolate Cherry

Zatím nejlepší hydro které jsem měl. Chuť je skvělá, člověk by nepoznal že je to hydro. Se stravitelností nejsou nejmenší potíže

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 27.6.2019

****

Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Natural 1kg

Ludia nikdy si nekupujte neochuteny , to je aky hardcore :D

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 27.3.2023
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Natural 1kg

Účinný rychlý protejn. Používám pro podporu redukce váhy. Neochucený zvládne konzumovat málokdo. Já jo. Kdo si není jistý radši kupovat ochucený. Cena OK. Pro mně OK.

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 20.10.2023
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Natural 1kg

zboží jsem objednala pro dceru je spokojená nápoj jí chutná zboží přišlo v pořádku

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 15.11.2019
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Natural 1kg

pro mě nejlepší po tréninkový protejn

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 27.4.2020
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Natural 2,5 kg

nejlepší protejn po sportovní aktivitě

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 10.10.2020
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín 1kg Chocolate Cherry

este som to nemal

doporučuji

Ověřený zákazník

Ověřený nákup

Přidáno 23.6.2023
Hydro DH32 - Hydrolyzovaný srvátkový proteín Chocolate 1kg

Výborný hydrolyzát, za dobrú cenu. S trávením žiadne problémy. Výborná rozpustnosť. Príchuť čokoláda pre mňa TOP.

doporučuji
97.0%

Zákazníků doporučuje tento produkt!

Otázky od zákazníků

Položte otázku

Pole označená hvězdičkou * jsou povinné.

Všechny dotazy (5)

Ladislav V. se ptá:
Ověřený zákazník

Dobrý den chtěl bych se zaptat na stravitelnost tohoto proteinu.Už několik let od vás beru WPC 80 CFM Natural a mám veliké problémy se stravitelností.Až takové že ho i vynechávám.Ale účinnost proteinu WPC 80 CFM Natural je v mém případě famozní.Rostu po něm jako z vody !!!! Bez nad sázky.Ale mé zažívání bohužel nené stejného názoru jako já.Tak je čas na změnu.Nechci vaši firmu opustit.Proto bych chtěl vyzkoušet hydro.Jestli mi pomůže ve stravitelnosti,tak ve mně máte zase na několik let zákazníka.Jinak mne mrzí že v komentářích se více lidí zabývá chutí nežli účinkem proteinu.Účinnost proteinu je daleko přednější nežli chut,ale pokud i dobře chutná tak jedině dobře.Děkuji za odpověd.

Odpověď od:

4.1.2021

Dobrý den
Jsme moc rádi že jste u nás spokojen, vážime si to. Co se týče stravitelnosti daného Hydra je to nejlépe stravitelný protein, protože je již předtrávený. Když máte e stravitelností problém, určitě doporučujeme zkusit :) je však pravda, že chuťově patří k hodně zlým avšak jak píšete, chuť by neměla být duvodem pro pořízení proteinu :)

Petr D. se ptá:
Ověřený zákazník
Přidáno 21.10.2020
+1užitečná otázka?

(202)

Dobrý den chtěl bych vás moc,pochválit za tento produkt je to naprostá bomba top protein proto bych se chtěl zeptat jestli do budoucna neplánujete udělat 2.5 kg balení jako u neochucenyho a třeba i babanovou příchuť děkuju za odpověď.

Stanislav Habčák se ptá:
Neregistrovaný zákazník

Dobrý deň

Hydro DH32 máte za fantastickú cenu a mňa by zaujímalo či hydrolýza tohto proteínu je za pomoci kyseliny chlorovodíkovej alebo ide o enzimatickú hydrolízu?

Ďakujem za odpoveď.
Prajem úspešný deň.

Odpověď od:

7.9.2020

Dobrý deň. Jedná sa o enzymatickú hydrolýzu.

Daniel M. se ptá:
Neregistrovaný zákazník
Přidáno 23.8.2020
+1užitečná otázka?

(241)

Dobry den chcel som sa spytat preco o tolko percent klesne podiel bielkovin pri ochutenych verziach? natural 76 percent cokoladovy ma 69 a cokolada visna ma 67 rozmyslal som ze radsej by som zobral nejaky ochuteny cokoladovy srvatkovy koncentrat aby som zakryl tu horkost hydra a pridaval si do nho natural hydro protein

Odpověď od:

7.9.2020

Dobrý deň
Je to z toho dôvodu, že proteín už neobsahuje len bielkovinovú zložku ale aj ochucovadlo - príchuť, čo spôsobí zmenu pomerov makroživín.
Samozrejme, s miešaním proteínov nie je problém.

Stanislav D. se ptá:
Ověřený zákazník

Dobry den chcel by som sa spytat na aminokyselinovy profil tohto proteinu Dakujem

Odpověď od:

3.3.2020

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku.
Nech sa páči, prikladáme amino profil zo špecifikácie od výrobcu. Čísla treba brať orientačne, lebo dokopy nedávajú 100%, je to zrejme kvôli odchýlkam, ktoré vznikli pri analýze každej z jednotlivých aminokyselín:
Amino Acid Profile (g per 100g protein)
Leucine 11,54
Isoleucine 6,22
Valine 6,28
Total Branches Chain Amino Acids 24,04
Aspartic Acid 11,73
Glutamic Acid 18,78
Serine 5,83
Glycine 2,05
Histidine 1,99
Arginine 2,95
Threonine 7,95
Alanine 5,26
Proline 6,22
Tyrosine 3,33
Methionine 1,99
Cystine 2,63
Phenylalanine 3,53
Lysine 9,86
Tryptophan 1,54

Video recenze