Mangový cheesecake

Mangový cheesecake

Připravte si tento dokonalý cheesecake, který je plný bílkovin, je svěží a neobsahuje žádný cukr. V kombinaci s mangem a kokosem tvoří nepřekonatelnou chuť, kterou si zamilujete!

Potřebné suroviny na korpus:

Postup:

  1. Všechny ingredience na korpus rozmixujeme a vzniklé těsto natlačíme na dno menší dortové formy (cca 18 cm) vyložené pečícím papírem. 
  2. Korpus pečeme 10 min na 160 stupňů, poté jej vytáhneme z trouby a nalijeme na něj krémovou vrstvu:

Potřebné suroviny na krémovou vrstvu:

Postup:

  1. Všechny ingredience smícháme a nalijeme na již předpečený korpus. 
  2. Dáme znova do trouby a pečeme dalších 35 minut. Při vytahování by se měl cheesecake rozsolovitě třást.
  3. Cheesecake necháme vychladnout a ztuhnout minimálně 3 hodiny v lednici.

Potřebné suroviny na mangové želé:

  • 200 g rozmixované zralé mango na pyré
  • 1/2 balení agar
  • cca 150 ml vody

Postup: 

  1. Agar si spolu s mangovým pyré uvaříme dle návodu. 
  2. Vzniklé želé nalijeme ještě teplé na ztuhlý cheesecake a necháme přes noc ztuhnout v lednici.
  3. Další den můžeme podávat. 

Přejeme dobrou chuť!

 

Výživové údaje na 1 kousek (celkově 8 kousků)
KalorieBílkovinySacharidyTuky
193 kcal11 g16 g10 g

 

Autor: Barbora Boháčková

← Zpět na seznam článků