Nekynutý ovocný táč

Nekynutý ovocný táč

Naprosto jednoduchý ovocný táč plný bílkovin, který Vás okouzlí svojí chutí!

Potřebné suroviny:

Postup:

  1. Nejprve smícháme žloutky, tvaroh, kefír, krupici, protein, erythritol, skořici, jedlou sodu a vanilku.
  2. Poté do těsta opatrně vmícháme do tuha vyšlehané bílky.
  3. Těsto přelijeme na menší plech vyložený pečícím papírem a pečeme jej nejprve 20 minut na 160 stupňů.
  4. Po 20 minutách táč vytáhneme, zasypeme ovocem a dáme dopéct do trouby ještě na cca 30 minut.
  5. Poté můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

 

Výživové údaje na 1 kousek (celkově 9 kousků)
KalorieBílkovinySacharidyTuky
90 kcal7 g9 g3 g

 

Autor: Barbora Boháčková

 

← Zpět na seznam článků