Podzimní cheesecake

Podzimní cheesecake

Arašídový cheesecake s hruškou a dušenými jablky je sezónní pochoutkou, která vám zpříjemní každý deštivý podzimní den.

Potřebné suroviny na korpus:

Potřebné suroviny na krém:

  • 150g hrudkovitého tvarohu
  • 250g jemného polotučného tvarohu
  • 2 pl vanilkového pudinkového prášku
  • 1 vajíčko
  • 40g arašídového másla
  • sladidlo (erythritol)

Potřebné suroviny na ovocnou vrstvu:

Postup:

  1. Všechny suroviny na korpus společně smícháme.
  2. Natlačíme na spodek menší dortové formy (průměr 16 cm) vystlané pečícím papírem a pečem při teplotě 180 stupňů 10 minut.
  3. Mezitím si spolu rozmixujeme všechny suroviny na krém, který následně vylijeme na předpečený korpus.
  4. Jablka nakrájíme, podusíme do změknutí, osladíme podle chuti, přidáme skořici a ke vzniklé směsi přidáme nadrobno pokrájenou hrušku.
  5. Ovocnou směs rovnoměrně rozložíme na tvarohovou vrstvu a pečeme dalších 40 minut.

Přejeme dobrou chuť!

Výživové hodnoty na 1 kus (z celkových 6ks):

Kalorie
Bílkoviny
Sacharidy
Tuky
215 kcal
15g
20g
8.5g


Autorka: Anna Voskárová