
- Přirozeně bezlepkové vločky z lisovaných pohankových krup.
- Zdroj komplexních sacharidů, vitamínů skupiny B, E, hořčíku, železa, fosforu a dalších stopových prvků.
- Lehce stravitelné s nízkým glykemickým indexem.
- Vhodné i pro vegany a vegetariány.
Alternativní názvy: buckwheat flakes

Informácie o produkte
Jemné pohankové vločky jsou přirozeně bezlepkovým zdrojem dobře stravitelných, komplexních sacharidů, vzácných vitamínů skupin B a E, minerálů jako hořčík, fosfor, draslík a mnoha stopových prvků.
Použití: S pohankovými vločkami můžete vykouzlit spoustu zdravých pokrmů. K snídani doporučujeme sladké nebo slané pohankové kaše s ovocem a ořechy nebo s čerstvou zeleninou. Pohanka se vaří jen opravdu krátce, stačí asi 3 minuty pod pokličkou. Skvěle poslouží i jako příloha provoněná bylinkami či přísada do polévek, smoothie, karbanátek nebo pomazánek.
Složení: pohánkové vločky
Výživové údaje ve 100g: Energie 1530kJ/366kcal, Bílkoviny 12g, Sacharidy 71g (z toho: cukry 2g), Tuky 3g (z toho: nasycené mastné kyseliny 1g), Sůl 0,01g.
Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Použití: Používá se k přípravě ranní kaše, jako přísada do polévek, jogurtů nebo jako zahušťovadlo.
Minimální trvanlivost do: data uvedeného na svaru.
Distributor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika
Položte otázku
Pole označená hvězdičkou * jsou povinné.
JanaP. se ptá:
(2)
Mohou se tyto pohankové vločky přidávat i bez vaření do kefírového mléka?Předpokládám,že ano...
skvelé