Recept na fit dýňový cheesecake

Recept na fit dýňový cheesecake

Tento dokonalý fit cheesecake plný bílkovin a bez cukru Vás překvapí chutnou krémovou dýňovou vrstvou s vůní perníčků a korpusem připomínajícím sušenky Koka.

Upečte si jej podle našeho receptu a přesvědčte se sami o tom, jak je skvělý! 

Potřebné suroviny na korpus:

Potřebné suroviny na krémovou vrstvu:

Postup:

  1. Ingredience na korpus důkladně promícháme a natlačíme na dno dortové formy (cca 20 cm). 
  2. Poté vytvoříme krémovou vrstvu smícháním všech potřebných ingrediencí.
  3. Krémovou vrstvu nalijeme na připravený korpus a pečeme na 160 stupňů cca 30-35 min. (Při vytahování by se měl cheesecake rozsolovitě třást).
  4. Upečený cheesecake necháme vychladnout a uležet přes noc v lednici. Další den jej dozdobíme dle libosti a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

 

Výživové údaje na 1 kousek (celkově 8 kousků):
KalorieBílkovinySacharidyTuky
198 kcal12 g10 g12 g


Autor: Barbora Boháčková